Andre siger


"Det var en kanon aften. Dorte forstår at tydeliggøre og fremkomme med eksempler på kropssprog, som rammer præcist på flere faggrupper".

Jan Carlsen, Lederne.


"Det er altid en god idé at starte dagen med at grine - også lidt ad sig selv. Det synes vist at være filosofien bag lørdag morgens kickstart af generalforsamlingen, hvor skuespilleren Dorte Sachmann Møller yderst elegant og humoristisk fik sat vores hverdag lidt i perspektiv. Hvad er det egentlig for nogle signaler vi udsender til vores kolleger".
Bent Hansen, Jyske Bank.


"Dorte understreger kropssprogets store betydning, på en meget rammende og underholdende måde. Samtidigt gav hun os idéer til, hvordan vi med små virkemidler, kan forbedre en hverdag med mange møder."
Felicia Nørgaard, Nordea Liv & Pension.

"Tak for et fantastisk forløb, hvor jeg har fået mere gennemslagskraft og er blevet langt mere bevidst i min kommunikation. Og så er det lykkedes dig at få sat mit taletempo ned. Du vil få min varmeste anbefaling, hver gang det er muligt!".
Isabella Meyer (Individuel Præsentationstræning).

"Dorte holder oplæg hos os, hvilket hun gør med respekt, humor og glæde. Efter en kursusdag er ingen i tvivl om kroppens signaler".
Ayo Turri, Contra.

"Dorte holdt et SUPER foredrag om kropssprog! Dorte er en scenevant og levende foredragsholder. Hun er god til at involvere og provokere sit publikum og få dem til at reflektere over deres fremtræden. Vi har haft et godt samarbejde med Dorte, og giver hermed Dorte de bedste anbefalinger. Jobkontakten i Odense Kommune har benyttet Dorte S. Møller som foredragsholder i forbindelse med afholdelse af jobsøgningskurser for kontanthjælpsmodtagere og nyledige dagpengemodtagere som supplement til den øvrige undervisning og vejledning af kursisterne".
Marie Petersen, Jobcenter Odense.


"Der var rigtig god feed back på det du lavede!"
Jobpoint, Roskilde.


"Vi har fået rigtig mange roser på dine vegne… balancen mellem oplæg og øvelser var perfekt, og ingen følte deres grænser overskredet – det er flot!"
Bibliotek og kulturhus Trekanten, Aalborg.


"Sjovt og lærerigt :-)"
Kursist GL Ledertræning, Mannaz.


"Kursister har tilkendegivet at du bare er SUPER, - din undervisning var lærerig, og du har meget at byde på som kan bruges i deres faglige praksis. Det er enormt relevant det du kommer med. Jeg synes du på kort tid kunne give noget helt fantastisk og kropsligt".
Sosu, Nykøbing F.


"Der var fuldt hus, og det blev til en underholdende aften, hvor Dorte Sachmann Møller på humoristisk vis, fortalte og viste eksempler på kropssprogets signaler."
Svendborg Bibliotek.


"I Dorte Sachmann Møllers foredrag, "Kroppen snakker - så hør dog efter", møder vi både Gyda, Adda og chefen. Og vi møder manden, som ikke forstår, at folk altid forsvarer sig lige meget hvor sødt, han formulerer sig."
TDC Internet, Århus. 


"Jeg har været - og er - utrolig glad for Dorte Sachmann Møllers foredrag, og henviser meget og gerne til det i min undervisning."
Lene Wulf, VUC Varde.


"Vi takker for et godt og muntert indslag i vores møde. Du ramte virkelig plet!"
EUC Næstved.


"Et både underholdende og lærerigt foredrag, -helt sikkert noget, som vi kan bruge i hverdagen"
AF-Storstrøm.